DISCLAIMER.

Gegevens op onze website

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mocht dit het geval zijn, dan is Pretecho Vol Verwachting hiervoor niet aansprakelijk. In het bijzonder zijn alle prijzen op deze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Tevens kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site. Pretecho Vol Verwachting kan de informatie op elk gewenst moment wijzigen zonder dat zij hierover mededelingen hoeft te doen.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van Pretecho Vol Verwachting of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welk afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Hyperlinks op en naar onze website

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Pretecho Vol Verwachting worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Pretecho Vol Verwachting heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Pretecho Vol Verwachting links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Pretecho Vol Verwachting van het materiaal op die websites, nog enige associatie met de exploitanten ervan.